Landelijk Clientenraden Congres 2016

Landelijk Clientenraden Congres 2016


Als je op zoek bent naar een ervaren, enthousiaste dagvoorzitter. En je wilt iemand die inhoudelijk gespecialiseerd is op thema’s als anders organiseren, arbeidsparticipatie, duurzame inzetbaarheid, leiderschap en HR. Dan is Glenn van der Burg een goede match om jouw congres, seminar of bijeenkomst te begeleiden. Hij denkt graag mee met je mee over het programma en is op zijn plek als jij zoekt naar een sfeervolle, ontspannen begeleiding. Klanten als ReedBusiness, Softbrick, het Ministerie van VWS en Blik op Werk werken graag met hem. Wil je contact? Stuur een mail of bel, sms of WhatsApp via 06-22692560.

Over Glenn van der Burg
Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn werkt daar elke dag vol vuur aan. Als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken.

Arbocongres 2016

Arbocongres 2016

Elke maandag van 4 tot 5 als presentator van People Power, het radioprogramma over de kracht van mensen in organisaties. En als spreker of dagvoorzitter op events over thema’s zoals leiderschap, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid. In 2012 is zijn eerste boek Boven het maaiveld over het ‘waarom’ van leiderschap uitgekomen met interviews met leiders zoals Alexander Pechtold en Willemijn Verloop. In 2015 is zijn tweede boek, Management Mythes, uitgekomen over de vraag: Werkt de organisatie nog?

Glenn was dagvoorzitter van het congres van Blik op Werk “Fit to work”, ik heb Glenn ervaren als een prettige partner. De tevredenheid van de bezoekers over Glenn als dagvoorzitter was hoog. Daarnaast is Glenn makkelijk in omgang. Lidy Schilder, directeur Blik op Werk

Foto van Glenn van der Burg - dagvoorzitter tijdens Inzet op Maat

Inzet op Maat 2015

Glenn is een goede en leuke dagvoorzitter. Hij bereidt zich goed voor, heeft een dosis humor, heeft veel interactie met de zaal en stelt goede vragen aan de sprekers. Daarnaast is het erg prettig om met hem samen te werken. Hij denkt mee met het programma en heeft creatieve ideeën over hoe je interactie en social learning met deelnemers stimuleert. Hij staat ook open voor nieuwe eventvormen en experimenten. Ik kan Glenn dan ook zeker aanraden als dagvoorzitter voor een event of congres. Cleo Wever, Portfolio Manager Events bij Reed Business Information NL