Live radio in het Beatrix Theater

Live radio in het Beatrix Theater

De deuren gaan open, de eerste deelnemers van jouw congres komen binnen en jouw live radio uitzending start. Deelnemers worden opgewacht door onze razende reporter bij de ontvangst “Wat zijn jouw verwachtingen van dit congres? Welke vraagstukken zit jij mee? Hoe kijk jij aan tegen het thema?” Tijdens de plenaire opening, zenden wij de keynote spreker live uit, zodat ook de thuisblijvers mee kunnen genieten. En natuurlijk komt jouw keynote speaker na afloop langs in onze portable studio voor een diepte interview. In de loop van de dag is er veel ruimte voor interviews met sponsors,
Interview met Scrumgrondlegger Jeff Sutherland tijdens 'The Agile Chef'

Interview met Scrumgrondlegger Jeff Sutherland ‘The Agile Chef’

workshopleiders en natuurlijk deelnemers. Onze reporter maakt sfeer reportages met de wandelzender om, zodat iedereen mee kan proeven met de sfeer. Onze social media reporter zorgt ervoor dat alle hoogtepunten direct ge-edit worden tot podcasts en samen met foto’s gedeeld worden via onze en jouw eigen social media kanalen. En dat alles wisselen wij ook nog af met de lekkerste muziek!

Live radio op jouw event is een belevenis voor bezoekers, sprekers, sponsors en thuis blijvers. Zeker als je op zoek bent naar een bijzondere invulling van een stand van een sponsor, is

Foto Willem Vermeend

Interview met Willem Vermeend tijdens Week van de Ondernemer [foto Sandra Warnier]

live radio bij uitstek een eye-catcher.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail!

Tijdens de Week van de Ondernemer maakten wij voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een marathonuitzending van People Power over Duurzame Inzetbaarheid. De studio stond prominent in de ontvangstlounge.

Voor Agile consultancybedrijf Xebia maakten wij een dag lang Scrum Radio op hun event “The Agile Chef” De social media aandacht verdrievoudigde ten opzichte van eerdere events.