Talkshow tijdens Landelijk Congres Clientenraden met staatssecretaris Van Rijn

Talkshow tijdens Landelijk Congres Clientenraden met staatssecretaris Van Rijn

De opening van een event of congres is cruciaal maar ook altijd lastig. Je wilt het thema van het congres goed neerzetten, zodat alle deelnemers een stevig en inspirerend fundament hebben voor de rest van het evenement. Je wilt ook ruimte bieden aan de sponsors of andere belanghebbenden. En je wilt snelheid en interactie, zodat deelnemers scherp blijven. Een lastige combinatie waar People Power een oplossing voor heeft: de Live Talkshow

In een talkshow van ongeveer een uur worden vier items van een kwartier belicht. Aan tafel gaat presentator Glenn van der Burg in gesprek met een of twee gasten over hun ervaring, organisatie, onderzoek e.d. Na elk item volgt een korte break met een filmpje, een column of interactie met het publiek. Nieuwe gasten schuiven aan en het nieuwe item start. In razend tempo worden thema’s besproken, die tijdens de workshops of lezingen verder kunnen worden uitgediept. Na een uur is iedereen ondergedompeld in het thema van het event en zit de energie en de inspiratie er goed in.

Foto Talkshow 99 van Amsterdam

Voor het werkgeversnetwerk de 99 van Amsterdam ontwikkelde People Power een Live Talkshow (99 LIVE) voor de viering van het 1 jarig bestaan van het netwerk. Te gast waren ondermeer de Edwin van der Sar Foundation, Wethouder Vliegenthart en Staatssecretaris Klijnsma. In 1 uur en een kwartier kwamen 12 gasten langs op het podium, zodat alle stakeholders hun bijdragen konden leveren met behoud van snelheid en de aandacht van het publiek.