Bijeenkomst gefaciliteerd door Glenn van der BurgBen je een bijeenkomst, brainstorm, strategiesessie of heidag aan het organiseren? En ben je op zoek naar externe begeleiding? Dan helpen onze moderatoren je graag!

Om in relatief beperkte tijd te komen tot een goed gesprek, waarin gewerkt wordt aan een gezamenlijk eindresultaat, is een doordacht ontwerp van een bijeenkomst en actieve begeleiding nodig. Door het proces volledig af te stemmen op het beoogde doel, wordt het mogelijk om snel vertrouwen te wekken, een open sfeer te creĆ«ren en ruimte om naar elkaar te luisteren. Stapsgewijs wordt de groep deelnemers begeleid om van inventariseren, via prioriteren te komen tot een synthese van de sessie. Met als eindresultaat een richting, een visie, een besluit, een werkwijze en vooral een energieke, geĆÆnspireerde groep.

Veel bedrijven gingen je voor zoals Aon, Aegon, NXP, Alliander, ABN AMRO, Peeze, het ministerie van VWS en Ricoh. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via mail of bel, sms of WhatsApp via 06-22692560.

Onze moderatoren

Foto Glenn van der Burg

Glenn van der Burg

Doekes Prakken

Doekes Prakken