Elke maandag van 16 tot 17 uur live op New Business Radio, brengt People Power je praktijkvoorbeelden, onderzoeken en modellen zodat jij mensgericht kunt organiseren. Hierdoor gaat de organisatie beter presteren en worden mensen gelukkiger. Heb jij een tip? Een mooi praktijkverhaal, een interessant onderzoek of iemand om te interviewen in de studio van People Power? Laat het ons dan weten via de email.

PARTNERS
People Power wordt mogelijk gemaakt door partners die ook geloven in de kracht van mensen in organisaties.

Logo_Vebego150x150Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 40.000 werknemers actief in facility services, personeelsdiensten, publieke sector en de gezondheidszorg. Met de arbeidsintensieve dienstverlening die Vebego levert, kiezen zij ervoor om mensen centraal stellen in de organisatie. Het team van People Power is bijzonder trots om een koploper in mensgericht organiseren als partner te hebben.

eelloo_logo2eelloo gelooft dat duurzame inzetbaarheid vooral betekent dat je jezelf inzetbaar houdt en dat je niet vanzelfsprekend blijft doen wat je al deed. Dat vraagt om een actieve houding en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling, inzetbaarheid en loopbaan. Maar hoe bereik je dat in je organisatie? Daar heeft Meurs HRM verstand van en biedt onderbouwd advies en online instrumenten om echt iets te veranderen. Cruciaal is dat mensen een goed beeld hebben van wat ze kunnen en waar dat gevraagd wordt op de arbeidsmarkt.

Wil jij vanuit jouw organisatie ook bijdragen aan het programma? Ik hoor graag van jou via email.

Foto Glenn van der Burg tijdens uitzending People PowerPRESENTATIE
Glenn van der Burg verzorgt de conceptontwikkeling, redactie en presentatie van het radioprogramma.

3 Comments

Luister het People Power programma over Talent - Glenn van der Burg's blog · 26/03/2015 at 11:26

[…] Waarom is talent van belang? Hoe herken je talent? Wat kun je als organisatie doen om talent te ontwikkelen? Te gast Jeffrey van Meerkerk van ManpowerGroup, Matthijs Verburg van MeursHRM en Mark Vletter van Voys Telecom. Presentatie door Glenn van der Burg […]

Mensgericht organiseren - People Power · 28/10/2016 at 17:47

[…] Power vertelt over mensgericht organiseren door het wekelijkse radioprogramma, boeken en lezingen. Daarnaast begeleiden wij groepen mensen om samen te werken aan mensgericht […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *