Foto Pieter Jan de BreePeople Power: Als mensen elkaar zien, horen en willen verstaan. Als ze zichzelf en elkaar gaan begrijpen en dan gaan samenwerken…dan ontstaan de mooiste ‘dingen’. Dan is niks te gek, dan is geen fantasie of opdracht te groot, dan kan alles.
Dat gegeven en hoe je dat voor elkaar krijgt, Dat fascineert mij mateloos.

Life is never made unbearable by circumstances, but only by lack of meaning and purpose. Viktor E. Frankl

Mensen, ik hou van ze, maar op een drukke dag in een winkelstraat vraag ik me ook wel eens af: “Waarom ook alweer? Ken je dat?”

Ik geloof dat we enorm veel potentieel onbenut laten en laten liggen. Dat komt deels door hoe we onze maatschappij en onze organisaties hebben ingericht en deels hoe we ons daar naar zijn gedragen. Dat vind ik jammer. Want ik zie ook dagelijks de positieve voorbeelden van mensen en van organisaties die zich daar niet bij neerleggen. Maar geloven dat het anders kan en geloven in de kracht, het talent en potentieel van mensen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij en People Power is daar een mooi voorbeeld van.

Rode draad in mijn werk is altijd mensen in beweging brengen. Ze te helpen om zichzelf en de wereld om hen heen betere te begrijpen, om van daaruit met nieuwe zin en nieuw perspectief te handelen. Ik ben een echte vragensteller en mijn nieuwsgierigheid komt daarbij goed van pas.

Ik ben vaardig in het ontwerpen en faciliteren van vele vormen van strategische conversaties. Werk veel vanuit het principe co-creatie/co-intelligentie en kan mezelf in allerlei rollen kwijt. Facilitator, trainer, entertainer, presentator, coach, moderator en gespreksleider. Samen met Glenn van der Burg vorm ik een goed en energiek duo.