IMG_6227Werk is allang niet meer een noodzakelijk kwaad, maar kan voor een belangrijk deel bijdragen aan het levensgeluk van mensen. Sta jij wel eens stil bij de vraag wat jou motiveert? Wat jij mooi werk vindt? Waar jij gelukkig van wordt in je werk? En vooral ook wat je liever niet doet.

In deze workshop ga je een dagdeel aan de slag met Glenn van der Burg over geluk in het werk. Met korte filmpjes, inzicht in wetenschappelijk onderzoek, een “Bright Spot gesprek, het groot waardenspel en concrete tips ben jij na de workshop in staat om jouw werkgeluk te vergroten. En natuurlijk zorgt de vermakelijke en informatieve workshop zelf ook voor een kleine geluksinjectie.

Wil jij meer werkgeluk voor jouw afdeling of managementteam? Neem dan contact op!

Onlangs samen met 25 huisartsen met veel plezier een verfrissende en inspirerende workshop van Glenn gevolgd. “Waar word jij gelukkig van op je werk?”. Enthousiast en goed voorbereid gaf Glenn op een afwisselende manier met vele filmpjes en voorbeelden een presentatie over geluk, over de invloed van positief denken op je functioneren, met leuke tips en interactieve oefeningen over hoe je 40% van je geluk zelf kunt beinvloeden. Prettig om even stil te staan bij wat jou nou gelukkig maakt, en motiverend om er mee aan de slag te gaan. Annemarie van Ballegooijen – huisarts